BALIKESİR / BANDIRMA - Hürriyet İlkokulu

Nis

Hürriyet İlkokulu Mart ayı eğitimde iyi örnekler kapsamında Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi için hazırlıklarımıza heyecanla başladık.

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER ŞUBAT AYI:BANDIRMA HALK KÜTÜPHANESİNE GEZİ:

Okulumuz öğretmenlerinden Sema Aktoprak 4A ve Duygu Pakna Şahin 4C,sınıfları ile 16.02.2024 tarihinde ilçemizin halk kütüphanesine gezi düzenlemişlerdir.

Öğrencilerimize Bandırma İlçe Halk Kütüphanesini vizyonu,basılı eserlerin temini, kütüphane kuralları, kitap alma değiştirme işlemleri, kitap çeşitleri ve bandrollerinin renk ve anlamı, kütüphanenin kullanım saatleri, kütüphanecilik mesleğini seçmek isteyenlere mesleki bilgilendirme, kütüphane aboneliği işlemleri vb. birçok konuda bilgi aktarımı yapılmıştır. Öğrencilerimiz serbest zaman diliminde kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirmişlerdi.

Okulumuzda Şubat ayı Eğitimde İyi Örnekler Kapsamında seçilen bu etkinliğin, öğrenci gezi ve inceleme değerlendirmeleri sonucunda da çok faydalı olduğuna öğrencilerimizce kanaat getirilmiştir.

İlçe Halk Kütüphanesi tüm personeline mesleklerin olan özen, misafirperverlikleri bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederiz.

Eğimde İyi Örnekler.

Okulumuz Dilimizin Zenginlikleri Etkinlikleri  kapsamında 2,3 ve 4.sınıflarda özgün sözlük tasarımı ile ilgili etkinliklerde okulumuz öğrencileri etkin katılım sağlayarak, güzel örnekler tasarlamışlardır. Yetenek ve bilgi donanımları ile okulumuzu bakanlığın düzenlediği ilgili sözlük oluşturma alanında temsil edecek çalışmalara imza atmış bulunmaktadırlar.

Okulumuzda Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Okul panosu hazırlanmıştır.